EHBO aanwezigGratis wifiMindervalide vriendelijk
  • nl
  • en
Speeltuinvereniging Philipsdorp
Rabobank clubkas campagne

Rabobank clubkas campagne

 

Mindervalide vriendelijke waterspeelplek bij Speeltuin Philipsdorp
Speeltuinvereniging Philipsdorp zet zich als ambassadeur van het NSGK (Nederlandse Stichting Gehandicapt Kind) in voor een speelomgeving waar zowel kinderen met als zonder handicap met plezier kunnen spelen. Dit doen we door verschillende aanpassingen zoals looppaden en mindervalide vriendelijke speeltoestellen.

We need your help!

We hebben onze speeltuin aangepast voor mindervalide kinderen maar één ding ontbreekt nog namelijk een leuke waterspeelplek waar zowel kinderen met als zonder handicap kunnen spelen. Wij hebben gemerkt dat er in Eindhoven én omgeving nergens een leuke waterspeelplek te vinden is die volledig mindervalide vriendelijk is.

Om dit mogelijk te maken zijn we bezig met een uniek project voor regio Eindhoven, namelijk de realisatie van een Spray park, een interactieve waterspeelplek met speciale vloer zodat deze ook toegankelijk is voor kinderen in een rolstoel. Bekijk de foto voor een impressie van dit Spray park.

Stem op ons!

Deze maand april doen wij mee aan de Clubkas campagne van de Rabobank Eindhoven-Veldhoven waarmee we geld kunnen inzamelen om dit project te financieren, U kan hierbij het verschil maken!

Heeft u een rekening bij de Rabobank in Eindhoven óf Veldhoven? Stem op ons! Hoe meer stemmen, hoe sneller we dit prachtige project kunnen realiseren en een unieke waterspeelplek kunnen creëren.

Zegt het voort! Deel dit bericht vooral op social media en met mensen die u kent uit Eindhoven-Veldhoven zodat we zoveel mogelijk stemmen kunnen krijgen!

Stem op ons, registreer uzelf via onderstaande pagina:
https://bit.ly/2HaEOSZ

U ontvangt een e-mail met een persoonlijke code om te stemmen
Stem op deze pagina:
https://bit.ly/2q6W4AM

Wij danken u alvast voor uw stem!